Naturen som lykkepille

Søster og bror Refseth kommer til sin hjemkirke i Brøttum med et spennende program hvor ord og musikk spiller på lag. Psykolog og friluftselsker Johanne vil sammen med musiker og coach Karl Ivar gi oss et innblikk i naturen og hva den gjør med vårt indre liv. Igjennom røverhistorier fra friluftslivet og vakker musikk vil de snakke om hvorfor livets nedturer blir enklere når de serveres med svartkjele og fiskestang, hvorfor naturen har en helende effekt på oss, og når vi trenger noe annet enn natur for å finne tilbake til oss selv.

Psykolog Johanne Refseth driver instagramkontoen @psykolog.med.sovepose med over 50 000 følgere. Hun har nylig utgitt bestselgeren «Psykolog med sovepose» (2022). Refseth er kjent som en motiverende og inspirerende foredragsholder, som formidler psykologi og uteliv på en engasjerende måte.

Karl Ivar Refseth er utdannet slagverker og vibrafonist ved Norges Musikkhøgskole. Han har utgitt to solo-album: Praying (2015), og Devotion (2022). «Det finnes en skjult norsk musikkskatt gjemt i Berlin,» har den norske musikkjournalisten Tor Hammerø uttalt om Refseth.

Pris: kr 300 (kr 200 for medlemmer av Ringsaker kirkeakademi). Forhåndssalg på www.hoopla.no og billettsalg ved inngangen.

Arrangør: Ringsaker kirkeakademi, Ringsaker bibliotek og Brøttum menighet.

Dato

30 okt 2022
Utløpt!

Tid

18:00 - 20:00

Etiketter

Foredrag,
Musikk
QR-kode