Gershwin og alle fuglene

Thormod Rønning-Kvam henter fram komposisjoner av George Gershwin, av mange kjent som blant annet komponisten av ”Summertime” (innspilt 67 591 ganger!) og en lang rekke musikaler. Forteller Hege Eidseter og Frank Tangen undrer seg over alle fuglene på maleriene i kirken. Hva har måker i en kirke å gjøre?

Thormod Rønning Kvam (f. 1991) er i ferd med å etablere seg som pianist i det unge, skandinaviske toppsjiktet. Opptredener i Londons Wigmore Hall, Hovedscenen i Den Norske Opera, Grünewaldsalen i Stockholm Konserthus, Harpa i Reykjavik, MUNCH og på Hardanger Musikkfest utgjør noen av høydepunktene fra de siste årene. Hans debutalbum med musikk av Janáček utgis på LAWO Classics neste år.

Thormod har også et sterkt engasjement for å fornye den klassiske musikkarven – et arbeid han gjør som kunstnerisk leder for Aulaseriene, en kammermusikksatsning med konserter gjennom hele året i Universitetsaulaene i Oslo og Bergen og på kulturdestinasjonen Ramme i Hvitsten.
Thormod har mottatt en rekke priser og anerkjennelser for sitt musikalske virke. I 2023 mottok han Nils Larsens legat, en pris som er øremerket et eksklusivt knippe norske pianisters internasjonale konsertdebut.

 

Billettr:
https://tikkio.com/tickets/46607-gershwin-og-alle-fuglene-kunstforestilling-med-tormod-ronning-kvam

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

04 aug 2024

Tid

15:00 - 17:00

Mer info

Billetter

Etiketter

Musikk

Sted

Kunstnerkirken, Holmsbu
Billetter
QR-kode