Agora Sakral: ROM I HERBERGET

Vi er glade over igjen (tradisjonen tro!) å kunne ønske velkommen til den unike, legendariske julekonserten ROM I HERBERGET! Det skjer også i år i samarbeid med Ullerål Kirke/Menighetsråd og Ringerike Kirkakademi.
Gjertruds Sigøynerorkester er et ensemble som begeistrer igjen og igjen, landet rundt. En gjeng med glitrende musikere, med spilleglede og smittende utstråling, og med en sjelden evne til å skape magiske øyeblikk. PÅ denne konserten virvles julefortellingen og romenes/sigøynernes historie inn i hverandre – gjennom musikk og små fortellinger. Og norske julesalmer og fyrrige sigøynertoner avløser hverandre! Dette er det bare å trekke med folk på, og fylle salen! «En av de fem beste konsertene jeg noen gang har vært på», sa en av våre kjente og dyktige lokale sangere nylig. Og folk går inspirerte hjem hvert år, etter inspirerende inntrykk fra jule-rødglødende artister!
Gjertrud Økland spiller fast i Stavanger symfoniorkester, og har en rekke prosjekter utenom. Men sigøynerorkesteret er hennes hjertebarn! De spiller til tider med gjesteartister som Helge Jordal (til Hønefoss i mars!), Britt Synnøve Johansen og Elias Akselsen. På denne forestillingen er det Solfrid Molland som bidrar til magien, med sin nærhet, klokskap – subtilt formidlet i fortellinger, sang og på trekkspill.
Blant de faste musikerne finner vi vår lokale helt Tom Karlsrud på trekkspell – i tillegg til drevne og lekende Pål Thorstensen på kontrabass, Georg Reiss på klarinett, Trond Villa på bratsj, Helen Waage på cello/sang og den ungarske virtuosen Ernest Bango på cembalom. Soloene hans på et instrument vi sjelden får oppleve live – er i seg selv verdt billetten!
Billetter til salg på Ringbillett.
Vipps-salg i døra hvis ledige plasser.

Dato

02 des 2023
Utløpt!

Tid

19:00 - 21:00

Sted

Ullerål Kirke
QR-kode